Giriş Kayıt
Alison Li

Alison Li


Alison Li,

American Vandal (2017), Freak Show (2017), (2016) The Last Tycoon (2016), (2015) The Slap (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Çeşitli 8.2 23,080
2017 Komedi Çeşitli 6.3 2,106
2017 Komedi Çeşitli 6.4 2,649
2016 Dram Çeşitli 7.8 3,977
2015 Dram Çeşitli 6.0 3,056

Gerçek Hikaye
2015 Suç Çeşitli 6.3 54,223
2015 Komedi Çeşitli 6.1 2,806
2014 Dram Çeşitli 7.9 34,012

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Çeşitli 5.8 230,617
2014 Komedi Çeşitli 8.2 20,659
2013 Komedi Çeşitli 6.3 5,752

Sevgiler, Marilyn
2012 Belgesel Çeşitli 7.3 1,538

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Çeşitli 6.5 105,711

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Çeşitli 6.9 530,396

Diktatör
2012 Komedi Çeşitli 6.4 252,932

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Çeşitli 6.2 125,787
2011 Dram Çeşitli 7.0 18,207

Bekarlık Başıma Vurdu
2010 Komedi Çeşitli 4.6 3,707

Dürüst Oyun
2010 Biyografi Çeşitli 6.8 44,071
2009 Komedi Çeşitli 8.2 111,043
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,400) Mindhunter (2,393) The 100 (1,915) Legion (1,801) Preacher (1,673) La casa de papel (1,629) The Terror (1,324) Chernobyl (1,207) Big Little Lies (1,177) The Big Bang Theory (1,082)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019