Giriş Kayıt
Matthew Janszen

Matthew Janszen


Müzisyen, Müzisyen

Matthew Janszen, müzisyen, müzisyen.

Christmas Under Wraps (2014), 12 Gifts of Christmas (2015), Finders Keepers (2014), My Summer Prince (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Animasyon Müzik 7.3 18
2022 Komedi Müzik 6.0 24
2022 Animasyon Müzik    
2021 Dram Müzik 6.2 104
2020 Dram Müzik 4.6 333
2019 Dram Müzik 6.9 513
2019 Animasyon Müzik 7.6 326
2018 Gerilim Müzik 4.6 1,086
2018 Dram Müzik 5.6 456
2017 Romantik Müzik 6.1 1,474
2017 Korku Müzik 4.3 1,865
2016 Romantik Müzik 6.0 2,066
2016 Komedi Müzik 6.1 2,442
2015 Komedi Müzik 6.3 5,211

Ölüm Emri
2015 Dram Müzik 7.3 91,429
2015 Müzik 5.9 2,085
2015 Romantik Müzik 6.0 2,096
2015 Korku Müzik 3.9 606
2015 Suç Müzik 5.3 745
2014 Komedi Müzik 5.6 1,251
2014 Dram Müzik 4.9 618
2014 Dram Müzik 6.2 6,241
2014 Gerilim Müzik 4.3 3,538
2014 Korku Müzik 4.0 441
2014 Aksiyon Müzik 5.3 4,299
2014 Aksiyon Müzik 4.4 3,084

Aşka Tutunanlar
2014 Dram Müzik 4.3 2,173
2014 Gizem Müzik 5.2 175
2013 Komedi Müzik 5.2 743
2013 Komedi Müzik 5.3 649
2013 Komedi Müzik 4.4 169
2013 Dram Müzik 4.8 526
2013 Korku Müzik 4.3 1,465
2013 Komedi Müzik 5.4 500
2013 Komedi Müzik 5.1 1,409
2013 Dram Müzik 6.4 1,592

Pişmanlık
2013 Korku Müzik 4.9 2,805
2013 Dram Müzik 3.6 482
2013 Romantik Müzik 6.1 824
2012 Romantik Müzik 5.7 1,310

Mükemmel Saha
2012 Komedi Müzik 7.1 330,482
2012 Kısa Metraj Müzik 7.4 20
2012 Suç Müzik 8.7 70,060
2012 Dram Müzik 5.1 314
2011 Komedi Müzik 5.4 863
2011 Komedi Müzik 4.8 325

Çılgın Bir Haftasonu
2011 Komedi Müzik 6.3 39,573

Koğuş
2010 Korku Müzik 5.5 44,856

Git Başımdan
2010 Komedi Müzik 6.5 357,775

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 Aksiyon Müzik 7.0 323,798

Çılgın Cenaze
2010 Komedi Müzik 5.7 53,611
2010 Animasyon Müzik 6.4 117

Jakuzi Ekspres
2010 Komedi Müzik 6.4 186,349
2010 Gerilim Müzik 5.1 1,403

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Müzik 5.9 202,882
2010 Belgesel Müzik 7.4 11,635

Bahçemdeki Ateş Böcekleri
2008 Dram Müzik 6.4 13,597
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024