Giriş Kayıt
Rose Garnett

Rose Garnett


Yapımcı

Rose Garnett, yapımcı.

Gizli Dünya (2015), The Power of the Dog (2021), Diren! (2015), Lanetli Kumaş (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Yapımcı 6.7 96
2023 Komedi Yapımcı 7.4 1,743

Sonsuz Sır
2022 Dram Yapımcı 6.0 4,535

Tanrının Yarattıkları
2022 Dram Yapımcı 6.0 2,311
2022 Dram Yapımcı 6.3 38
2022 Dram Yapımcı 8.2 66
2022 Dram Yapımcı 6.6 3,853

Hüzün Üçgeni
2022 Komedi Yapımcı 7.3 183,747
2021 Komedi Yapımcı 7.1 2,972
2021 Dram Yapımcı 5.7 130

Ali ve Ava
2021 Dram Yapımcı 6.9 1,467

Hatıra: 2. Bölüm
2021 Dram Yapımcı 7.1 4,374

İnek
2021 Belgesel Yapımcı 7.2 756

Kutsama
2021 Biyografi Yapımcı 6.6 3,807
2021 Komedi Yapımcı 7.2 1,081
2021 Komedi Yapımcı 6.7 1,673

Moritanyalı
2021 Dram Yapımcı 7.5 63,024
2021 Dram Yapımcı 6.9 96,045

Alabora
2020 Gerilim Yapımcı 6.1 3,877
2020 Dram Yapımcı 7.3 2,497
2020 Dram Yapımcı 7.9 5,272
2020 Biyografi Yapımcı 6.5 23,788
2020 Dram Yapımcı 7.0 4,774

Yuva
2020 Dram Yapımcı 6.3 18,879
2020 Kısa Metraj Yapımcı 6.0 869
2020 Dram Yapımcı 8.4 94,014

Asla Nadiren Bazen Her Zaman
2020 Dram Yapımcı 7.4 31,361
2020 Dram Yapımcı 5.2 2,931
2020 Komedi Yapımcı 6.3 10,661

Küçük Joe
2019 Dram Yapımcı 5.8 9,440
2019 Suç Yapımcı 6.3 8,319

Hatıra
2019 Dram Yapımcı 6.4 14,651
2019 Dram Yapımcı 6.0 2,360
2019 Dram Yapımcı 5.0 261

Sarayın Gözdesi
2018 Biyografi Yapımcı 7.5 238,186

Dul Kadınlar
2018 Suç Yapımcı 6.8 104,647

Lanetli Kumaş
2018 Korku Yapımcı 6.2 14,119

Karanlık Nehir
2017 Dram Yapımcı 5.9 4,414

Partilerde Kız Tavlama Sanatı
2017 Komedi Yapımcı 5.7 12,515

İtaatsizlik
2017 Dram Yapımcı 6.6 36,569
2017 Dram Yapımcı 6.7 128,608
2017 Dram Yapımcı 7.0 4,843

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri
2017 Suç Yapımcı 8.1 560,079
2016 Macera Yapımcı 7.0 46,931
2016 Aksiyon Yapımcı 5.8 9,218

Gizli Dünya
2015 Dram Yapımcı 8.1 453,985
2015 Dram Çeşitli 7.2 143,485

Diren!
2015 Biyografi Yapımcı 6.9 44,947

Istakoz
2015 Komedi Çeşitli 7.1 302,302
2015 Dram Çeşitli 6.6 59,728

Kara Deniz
2014 Macera Çeşitli 6.4 41,172
2014 Dram Çeşitli 7.7 597,371

Bay Turner
2014 Biyografi Çeşitli 6.8 27,333
2014 Aksiyon Çeşitli 7.2 60,736

Derinin Altında
2013 Dram Çeşitli 6.3 159,864

Hazine Adası 1
2012 Macera Çeşitli 6.2 6,353
2011 Dram Yapımcı
Çeşitli
5.7 2,121
2011 Dram Yapımcı 5.5 1,516

Siyah Kuğu
2010 Dram Yapımcı 8.0 832,202
2010 Dram 6.8 649
2009 Kısa Metraj 6.7 22
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film