Giriş Kayıt
Keishi Ohtomo

Keishi Ohtomo


Yönetmen, Senarist

Keishi Ohtomo, yönetmen, senarist.

Rurôni Kenshin: Meiji kenkaku roman tan (2012), Rurôni Kenshin: Kyôto taika-hen (2014), Rurôni Kenshin: Densetsu no saigo-hen (2014), Rurôni Kenshin: Sai shûshô - The Final (2021) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Yönetmen    
2021 Aksiyon Yönetmen 7.5 1,444
2021 Aksiyon Yönetmen 8.0 832
2019 Dram Yönetmen 6.2 120
2017 Dram Yönetmen 6.6 385
2017 Dram Yönetmen 6.8 272
2016 Suç Senarist
Yönetmen
6.1 1,145
2016 Gizem Yönetmen
Senarist
5.4 297
2014 Aksiyon Yönetmen
Senarist
7.5 14,666
2014 Aksiyon Senarist
Yönetmen
7.5 18,428
2013 Gizem Yönetmen 5.7 573
2012 Aksiyon Yönetmen
Senarist
7.4 29,131
2010 Dram Yönetmen 8.0 364
2009 Dram Yönetmen 6.6 93
2007 Dram Yönetmen 8.3 32
2001 Dram Yönetmen 8.3 20
1996 Aksiyon Yönetmen 7.7 22
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film