Giriş Kayıt
Yare Michael Jegbefume

Yare Michael Jegbefume (41)


Oyuncu

Yare Michael Jegbefume, 19 Mart 1983 Dublin, İrlanda doğumlu oyuncu.

Morgan (2016) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Mart 1983
Doğum Yeri: Dublin, İrlanda
Diğer Bir İsmi: Michael Yare
Burcu: Balık
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 38 Aksiyon Oyuncu    
2016 33 Korku Oyuncu 5.8 46,291
2012 Suç Oyuncu 8.7 70,824
2011 Macera Oyuncu 6.3 10,519

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Oyuncu 9.2 2,300,427
2011 28 Macera Oyuncu 3.8 2,169
2011 28 Suç Oyuncu 5.7 283
2006 23 Korku Oyuncu 4.1 198

Zengin Ol Yada Uğrunda Öl
2005 22 Biyografi Oyuncu 5.5 50,367
1989 Dram Oyuncu 2.7 675
- Korku Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film