Giriş Kayıt
Deanna Rooney

Deanna Rooney


Animasyon, Sanat Bölümü, Görsel Efekt

Deanna Rooney, animasyon, sanat bölümü, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cosmos: Bir Uzay Serüveni
2014 Belgesel Animasyon 9.3 98,941
2011 Animasyon Animasyon
Görsel Efekt
7.3 871
2010 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
Çeşitli
8.3 14,695
2009 Game-Show Sanat Bölümü 8.5 11,591
2007 Kısa Metraj Yapımcı 6.2 20
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,560) Mindhunter (1,828) The 100 (1,788) La casa de papel (1,630) Preacher (1,537) Legion (1,528) The Terror (1,446) Chernobyl (1,198) Big Little Lies (1,187) The Big Bang Theory (1,118)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019