Giriş Kayıt
Danielle Halagarda

Danielle Halagarda


Danielle Halagarda,

Diğer Bir İsmi: Danielle Green | Danielle Green-Halagarda
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Barry Seal: Kaçakçı
2017 Aksiyon Çeşitli 7.1 134,983

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Çeşitli 7.6 496,573
2015 Aksiyon Çeşitli 6.3 40,918

Kuralsız
2015 Macera Çeşitli 6.2 201,548

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Çeşitli 5.5 216,712

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Çeşitli 4.9 209,911

Mahkumiyet
2010 Biyografi Çeşitli 7.2 39,959
Dizi Altyazıları
Legion (2,693) Mindhunter (2,689) Game of Thrones (2,421) The 100 (2,199) La casa de papel (1,641) Big Little Lies (1,303) Chernobyl (1,219) Preacher (1,181) The Big Bang Theory (1,095) Suits (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019