Giriş Kayıt
Jorge Clemente

Jorge Clemente


Oyuncu

Jorge Clemente, oyuncu.

Son Sirk (2010) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Kısa Metraj Oyuncu 5.8 43
2021 Kısa Metraj Oyuncu 8.6 8
2018 Suç Oyuncu 7.3 81,720
2015 Dram Oyuncu 6.1 1,100
2015 Dram Oyuncu 7.1 233
2014 Oyuncu 5.6 1,581
2013 Macera Oyuncu 5.7 200
2012 Oyuncu 4.7 293
2011 Dram Oyuncu 5.5 309

Son Sirk
2010 Komedi Oyuncu 6.5 14,626
2010 Dram Oyuncu 6.7 138
2001 Oyuncu 7.4 1,449
1991 News Oyuncu 6.9 312
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023