Giriş Kayıt
Kevin Cook

Kevin Cook


Kameraman, Oyuncu

Kevin Cook, kameraman, oyuncu.

Z Nation (2014), Eden (2012), Touchy Feely (2013), Deep Burial (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Bilim-Kurgu Kameraman 4.1 1,853

Kaptan Fantastik
2016 Komedi Kameraman 7.9 163,115

Söyle, Ne Zaman?
2014 Komedi Kameraman 6.4 39,231
2014 Aksiyon Kameraman 6.7 29,987

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.6 285,529
2014 Dram Kameraman 6.3 2,554
2013 Dram Kameraman 6.1 2,854

Çılgın Doğumgünü
2013 Komedi Kameraman 5.8 69,072
2013 Dram Kameraman 5.3 3,361

Zaman Yolcuları
2012 Komedi Kameraman 7.0 112,586
2012 Komedi Kameraman 5.7 480
2012 Komedi Kameraman 5.3 1,002
2012 Suç Kameraman
Taşıma Bölümü
6.6 7,780
2012 Komedi Kameraman 6.4 3,176
2011 Dram Kameraman 5.9 366
2010 Dram Oyuncu 6.7 1,429
2010 Kısa Metraj Kameraman 8.7 54
2010 Dram Çeşitli 7.1 1,464
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,181) The 100 (1,990) Fear the Walking Dead (1,527) Euphoria (1,465) La casa de papel (1,299) Yellowstone (1,214) The Big Bang Theory (1,213) Legion (1,185) 13 Reasons Why (1,177) Preacher (1,093)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019