Giriş Kayıt
Charlotta Forssman

Charlotta Forssman


Görsel Efekt, Animasyon

Charlotta Forssman, görsel efekt, animasyon.

İki Kadın, Bir Erkek (2010), Unbreakable Kimmy Schmidt (2015), Ballers (2015), Mississippi Grind (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Görsel Efekt 6.9 12,030
2017 Dram Görsel Efekt 6.9 223
2017 Dram Görsel Efekt 6.0 1,252
2016 Suç Görsel Efekt 4.3 170

Para Tuzağı
2016 Suç Görsel Efekt 6.5 87,535
2016 Dram Görsel Efekt 7.2 387
2016 Dram Görsel Efekt 6.3 106
2015 Komedi Görsel Efekt 5.5 9,684
2015 Dram Görsel Efekt 6.4 17,563

Gücün Bedeli
2015 Dram Görsel Efekt 4.7 4,622
2015 Komedi Görsel Efekt 4.5 1,145
2015 Komedi Görsel Efekt 7.6 32,978

Gece Takibi
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 94,759
2015 Komedi Görsel Efekt 7.3 2,604
2015 Dram Görsel Efekt 8.0 39,313
2015 Komedi Görsel Efekt 7.7 56,501
2015 Dram Görsel Efekt 7.2 3,860

Aşk ve Merhamet
2014 Biyografi Görsel Efekt 7.4 32,592

Son Beş Yıl
2014 Komedi Görsel Efekt 5.9 8,806

En Şiddetli Sene
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 60,713
2014 Komedi Görsel Efekt 5.2 2,148

Seçilmiş
2014 Dram Görsel Efekt 6.5 105,667

Sen, Sen Değilsin
2014 Dram Görsel Efekt 7.4 22,423
2014 Dram Görsel Efekt 5.5 2,553
2014 Dram Görsel Efekt 7.9 34,012
2014 Komedi Görsel Efekt 5.5 893

Kış Masalı
2014 Dram Görsel Efekt 6.2 49,335
2014 Komedi Görsel Efekt 7.8 5,424

Aşka Dair
2013 Komedi Görsel Efekt 5.7 10,682

Başkanların Uşağı
2013 Biyografi Görsel Efekt 7.2 103,004

Boşanma Muamması
2013 Komedi Görsel Efekt 5.6 12,156
2013 Suç Görsel Efekt 8.4 74,117
2013 Suç Görsel Efekt 6.7 3,663
2013 Dram Görsel Efekt 7.3 3,652

Arada Kalan
2012 Dram Görsel Efekt 7.4 25,589
2012 Komedi Görsel Efekt 6.4 24,904
2012 Komedi Görsel Efekt 4.8 1,254
2012 Suç Görsel Efekt 7.9 94,949
2012 Komedi Görsel Efekt 3.9 2,117
2012 Dram Görsel Efekt 7.7 15,605
2012 Korku Görsel Efekt 5.4 1,448
2011 Belgesel Animasyon 7.3 88
2011 Dram Görsel Efekt 7.8 5,417

İki Kadın, Bir Erkek
2010 Komedi Görsel Efekt 7.0 121,100
2009 Belgesel Animasyon    
2009 Komedi Görsel Efekt 7.7 22,947
2009 Komedi Görsel Efekt 7.0 18,098
2007 Belgesel Animasyon 7.4 758
2007 Suç Görsel Efekt 8.1 26,580
Dizi Altyazıları
Legion (3,366) Game of Thrones (2,416) The 100 (2,272) Mindhunter (2,138) La casa de papel (1,623) Big Little Lies (1,363) Chernobyl (1,288) Fear the Walking Dead (1,211) The Big Bang Theory (1,100) Animal Kingdom (1,079)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019