Giriş Kayıt
John Chriss

John Chriss


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

John Chriss, oyuncu, yapımcı, senarist.

A Relative Stranger (2010) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Biyografi Oyuncu 7.2 5,137
2015 Dram Yapımcı
Senarist
5.9 1,334
2015 Komedi Oyuncu 5.6 8,787
2013 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.6 658
2012 Fantastik Çeşitli 2.7 477
2012 Fantastik Çeşitli 3.4 736
2010 Komedi Çeşitli 5.8 452
2010 Komedi Çeşitli 5.9 608
2010 Fantastik Çeşitli 4.4 1,861
2010 Suç Oyuncu 4.7 70
2010 Kısa Metraj Çeşitli 6.9 35
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019