Giriş Kayıt
Paul Mauriello

Paul Mauriello


Oyuncu, Yapımcı

Paul Mauriello, oyuncu, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Paul Michael Mauriello
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 5.9 69
2011 Dram Oyuncu 6.6 1,051
2010 Aksiyon Oyuncu 4.4 428
2010 Komedi Oyuncu 6.0 1,297
2007 Komedi Yapımcı 5.0 262
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,807) The 100 (1,650) Euphoria (1,302) Fear the Walking Dead (1,298) La casa de papel (1,128) Chernobyl (1,040) The Big Bang Theory (1,024) 13 Reasons Why (1,004) Yellowstone (978) Legion (952)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019