Giriş Kayıt
Daryl Gilmore

Daryl Gilmore


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Daryl Gilmore, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Görüntü Yönetmeni 3.4 286
2017 Dram Kameraman 6.7 45
2016 Belgesel Kameraman 7.9 82

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Kameraman 5.8 226,455
2011 Aksiyon Kameraman 7.2 4,800
2010 Aksiyon Kameraman
Çeşitli
7.3 61,987

Maviliklere Doğru 2: Kayalık
2009 Aksiyon Kameraman 4.7 4,467

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Çeşitli 6.6 245,438
2009 Dram Kameraman 5.8 411

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Çeşitli 6.1 396,844

Kahramanlar
2006 Dram Çeşitli 7.5 219,908
2004 Macera Çeşitli 8.3 461,151
2002 Komedi Çeşitli 7.9 59,799
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,807) The 100 (1,650) Euphoria (1,302) Fear the Walking Dead (1,299) La casa de papel (1,132) Chernobyl (1,040) The Big Bang Theory (1,024) 13 Reasons Why (1,004) Yellowstone (978) Legion (955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019