Giriş Kayıt
Gargey Trivedi

Gargey Trivedi


Görüntü Yönetmeni, Yapımcı, Kameraman

Gargey Trivedi, görüntü yönetmeni, yapımcı, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Görüntü Yönetmeni 5.7 181
2017 Komedi Görüntü Yönetmeni    
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.7 49
2014 Korku Görüntü Yönetmeni 4.9 863
2011 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.3 331

Malegaon'un Süperman'leri
2008 Belgesel Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
7.9 579

Yerdeki Yıldızlar
2007 Dram Kameraman 8.4 145,389
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,319) The 100 (1,641) La casa de papel (1,397) Euphoria (1,221) The Big Bang Theory (1,165) Legion (1,159) Chernobyl (1,155) Mindhunter (1,153) Fear the Walking Dead (1,130) Big Little Lies (978)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019