Giriş Kayıt
Simon Eckert

Simon Eckert (38)


Oyuncu

Simon Eckert, 13 Mayıs 1981 Berlin-Friedrichshain, Almanya doğumlu oyuncu.

Der Staatsanwalt (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Mayıs 1981
Doğum Yeri: Berlin-Friedrichshain, Almanya
Burcu: Boğa
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ansızın
2016 35 Dram Oyuncu 6.4 424
2012 Komedi Oyuncu 6.2 18
2012 31 Dram Oyuncu    
2012 31 Dram Oyuncu 5.2 152

Şehir Efsaneleri
2011 30 Dram Oyuncu 6.6 25
2010 Suç Oyuncu 7.4 740
2010 Komedi Oyuncu 8.2 8
2009 28 Komedi Oyuncu 6.4 936
2008 Komedi Oyuncu 8.1 1,083
2005 Suç Oyuncu 5.6 64
2004 Suç Oyuncu 5.7 112
2003 Suç Oyuncu 5.3 123
1978 Suç Oyuncu 5.7 180
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,762) The 100 (1,666) 13 Reasons Why (1,204) Yellowstone (1,164) Fear the Walking Dead (1,131) Preacher (1,090) Euphoria (1,084) La casa de papel (1,067) Legion (1,001) Mindhunter (922)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019