Giriş Kayıt
Jeff Mash

Jeff Mash


Oyuncu

Jeff Mash, oyuncu.

Burton and Taylor (2013), (2012) Bir Vampir Hikayesi (2012), (2012) Hudson'daki Hyde Park (2012), (2011) Crysis 2 (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 5.7 169,048
2015 Komedi Oyuncu 7.7 6,487
2015 Bilim-Kurgu Oyuncu    

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 Aksiyon Oyuncu 6.2 115,843
2013 Komedi Oyuncu 5.7 284
2013 Biyografi Oyuncu 6.5 1,848
2013 Dram Oyuncu 6.8 152

Bir Vampir Hikayesi
2012 Dram Oyuncu 6.5 38,549

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 Dram Oyuncu 7.4 253,300

Medyum
2012 Dram Oyuncu 6.2 55,616
2012 Dram Oyuncu 4.0 6
2012 Dram Oyuncu 6.0 2,904

Hudson'daki Hyde Park
2012 Biyografi Oyuncu 5.8 10,787

Karanlık Gölgeler
2012 Komedi Oyuncu 6.2 231,934
2012 Dram Oyuncu 7.4 198
2011 Dram Oyuncu 8.9 345,146
2011 Korku Oyuncu 7.1 78
2011 Aksiyon Oyuncu 7.9 4,260
2010 Belgesel Oyuncu 6.5 41
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,233) The 100 (1,611) La casa de papel (1,433) Mindhunter (1,284) Legion (1,248) Preacher (1,177) Chernobyl (1,118) Yellowstone (1,076) Big Little Lies (998) The Big Bang Theory (986)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019