Giriş Kayıt
Kainaz Motivala

Kainaz Motivala (32)


Oyuncu

Kainaz Motivala, 20 Kasım 1986 doğumlu oyuncu.

Ragini MMS (2011), (2009) Wake Up Sid (2009), (2014) Ragini MMS 2 (2014), (2010) Get Educated: Paathshaala (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Kasım 1986
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 28 Komedi Oyuncu 4.4 21
2014 28 Korku Oyuncu 3.8 2,493
2012 26 Komedi Oyuncu 6.0 156
2011 25 Dram Oyuncu 4.9 2,275
2010 24 Dram Oyuncu 4.9 1,398
2009 23 Komedi Oyuncu 7.6 25,256
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019