Giriş Kayıt
Woo-seul-hye Hwang

Woo-seul-hye Hwang


Oyuncu

Woo-seul-hye Hwang, oyuncu.

Hwa-i-teu: Jeo-woo-eui Mel-lo-di (2011), Goonjoo-Gamyunui Jooin (2017), Misseu Hongdangmu (2008), Anında Skandal (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Oyuncu    
2021 Komedi Oyuncu    
2020 Aksiyon Oyuncu 7.1 95
2019 Romantik Oyuncu    
2019 Animasyon Oyuncu 6.8 1,213
2018 Dram Oyuncu 5.9 244
2017 Dram Oyuncu 7.3 750
2016 Komedi Oyuncu 6.9 264
2013 Romantik Oyuncu    
2011 Korku Oyuncu 5.9 1,702
2010 Romantik Oyuncu    
2010 Romantik Oyuncu 5.5 185
2010 Dram Oyuncu 7.3 48

Kan Arzusu
2009 Dram Oyuncu 7.1 51,489

Anında Skandal
2008 Komedi Oyuncu 7.2 4,394
2008 Komedi Oyuncu 6.1 645
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024