Giriş Kayıt
Matthew Simmons

Matthew Simmons


Dublör, Oyuncu, Yapımcı

Matthew LeRoi Simmons, dublör, oyuncu, yapımcı.

(2011) Kara Altın (2011), (2011) Black Gold (2011), (2016) Vigilante Diaries (2016), (2016) Bitmeyen Kavga (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Matthew LeRoi Simmons
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.4 2,644
2017 Dram Dublör 3.6 482
2017 Korku Dublör 3.9 258
2017 Komedi Oyuncu
Yapımcı
4.3 236
2016 Aksiyon Dublör 6.3 5,996

Bitmeyen Kavga
2016 Dram Dublör 6.1 3,252
2015 Fantastik Oyuncu 5.2 6,732
2015 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.4 166

Kara Altın
2011 Macera Dublör 6.7 10,660
2011 Dram Dublör 6.7 9,307
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019