Giriş Kayıt
Gareth Paul Cox

Gareth Paul Cox (33)


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Gareth Paul Cox, 09 Ekim 1985 Nottingham, Birleşik Krallık doğumlu kameraman, görüntü yönetmeni.

All or Nothing: A Season with the Arizona Cardinals (2016), Nina (2016), Raven's Touch (2015), +1 (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Ekim 1985
Doğum Yeri: Nottingham, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Gareth Cox
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 32 Dram Kameraman 5.3 205
2016 31 Belgesel Görüntü Yönetmeni 6.1 495
2016 Reality-TV Kameraman 8.7 1,635
2016 31 Biyografi Kameraman 5.4 2,279
2016 31 Dram Görüntü Yönetmeni 6.9 68
2015 30 Dram Kameraman 4.2 593
2014 29 Komedi Kameraman 6.0 71
2014 29 Kısa Metraj Kameraman 7.9 11
2013 28 Kısa Metraj Kameraman 7.6 65
2013 28 Korku Kameraman 5.5 7,414
2013 28 Kısa Metraj Kameraman 8.3 10
2011 26 Belgesel Kameraman 8.4 41

Anneler ve Kızları
2009 24 Dram Çeşitli 7.2 11,047
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,280) The 100 (1,899) Fear the Walking Dead (1,454) La casa de papel (1,434) Euphoria (1,408) Chernobyl (1,239) The Big Bang Theory (1,173) Legion (1,137) Mindhunter (1,125) Yellowstone (1,070)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019