Giriş Kayıt
Gökhan Karagülle

Gökhan Karagülle


Senarist

Gökhan Karagülle, senarist.

9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Senarist 3.7 2,289
2010 Komedi Senarist 4.7 9
2010 Komedi Senarist 5.6 934
2006 Komedi Senarist 1.8 1,186
2005 Komedi Senarist 5.3 68
2001 Komedi Senarist    
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,352) The 100 (1,653) La casa de papel (1,408) Euphoria (1,229) The Big Bang Theory (1,176) Legion (1,167) Chernobyl (1,161) Mindhunter (1,159) Fear the Walking Dead (1,139) Big Little Lies (992)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019