Giriş Kayıt
Valentina De Amicis

Valentina De Amicis


Yönetmen Asistanı, Yönetmen, Senarist

Valentina De Amicis, yönetmen asistanı, yönetmen, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Dram Yönetmen
Senarist
2.9 328
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 5.6 477
2013 Komedi Yönetmen Asistanı 5.7 170

Süt Gibi Beyaz, Kan Gibi Kırmızı
2013 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 1,715

Roma'ya Sevgilerle
2012 Komedi Çeşitli 6.3 90,835
2010 Komedi Yönetmen Asistanı 5.4 636

Siyah ve Beyaz
2008 Komedi Yönetmen Asistanı 5.6 628
2007 Komedi Casting 5.5 268

Libero da Oynarım
2006 Dram Çeşitli 7.4 2,676
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024