Giriş Kayıt
Andrew Sotomayor

Andrew Sotomayor


Makyaj

Andrew Sotomayor, makyaj.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Belgesel Makyaj 6.8 496
2012 Game-Show Makyaj 7.0 1,425
2010 Kısa Metraj Makyaj    
2006 Talk-Show Makyaj 4.3 870
2004 Game-Show Makyaj 7.3 9,628
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,254) The 100 (1,860) Fear the Walking Dead (1,440) La casa de papel (1,415) Euphoria (1,396) Chernobyl (1,217) The Big Bang Theory (1,172) Legion (1,121) Mindhunter (1,109) Yellowstone (1,049)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019