Giriş Kayıt
Ian Casselberry

Ian Casselberry


Oyuncu

Ian Casselberry, oyuncu.

(2013) Sınırsızlar Kulubü (2013), (2017) Kapan (2017), (2016) Kod 999 (2016), (2016) Keanu (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu 6.4 24,214
2019 Suç Oyuncu    

İntikam Meleği
2018 Aksiyon Oyuncu 6.5 38,312

Kapan
2017 Korku Oyuncu 7.7 413,605
2017 Suç Oyuncu 6.5 1,825

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Aksiyon Oyuncu 6.1 123,719
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 42,188

Kod 999
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 60,909
2016 Dram Oyuncu 6.3 473
2015 Gerilim Oyuncu 5.9 8,359

Sert Ol
2015 Komedi Oyuncu 6.0 112,234

Kuralsız
2015 Macera Oyuncu 6.2 201,548
2015 Aksiyon Oyuncu 6.1 12,847
2015 Dram Oyuncu 5.8 7,255
2015 Aksiyon Oyuncu 5.0 2,340

Rövanş
2015 Gerilim Oyuncu 5.1 10,980

Sınırsızlar Kulubü
2013 Biyografi Oyuncu 8.0 405,664

Açlıktan Ölme Oyunları
2013 Komedi Oyuncu 3.2 17,652

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Oyuncu 6.5 237,188

Son Vurgun
2012 Aksiyon Oyuncu 6.5 112,139
2011 Suç Oyuncu 4.7 299

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Oyuncu 8.3 794,701
2009 Korku Çeşitli 4.6 31
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019