Giriş Kayıt
Shôhei Miura

Shôhei Miura


Oyuncu

Shôhei Miura, oyuncu.

A Girl and Three Sweethearts (2016), Hirunaka no Ryûsei (2017), Kanojo wa uso wo aishisugiteiru (2013), (2009) Gokusen: The Movie (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Oyuncu 7.6 53
2022 Gerilim Oyuncu 5.7 430
2021 Komedi Oyuncu 7.4 76
2020 Biyografi Oyuncu 6.4 46
2020 Animasyon Oyuncu    
2020 Dram Oyuncu    
2020 Dram Oyuncu 5.3 63
2018 Dram Oyuncu 6.8 154
2018 Suç Oyuncu 4.7 70
2017 Romantik Oyuncu 6.7 717
2017 Romantik Oyuncu 5.6 15
2017 Dram Oyuncu 6.1 141
2016 Komedi Oyuncu 7.0 956
2016 Komedi Oyuncu 6.6 320
2015 Gizem Oyuncu 6.8 37
2015 Dram Oyuncu 7.6 45
2014 Komedi Oyuncu 7.1 31
2014 Dram Oyuncu 7.8 112
2013 Romantik Oyuncu 6.8 1,596
2012 Dram Oyuncu 7.8 47
2012 Aksiyon Oyuncu 6.5 318
2012 Dram Oyuncu 7.1 52
2011 Dram Oyuncu 7.0 70
2010 Dram Oyuncu 5.9 214
2010 Komedi Oyuncu 7.2 69
2009 Komedi Oyuncu 5.8 639
2008 Oyuncu    
1998 Komedi Oyuncu 7.1 280
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film