Giriş Kayıt
Henderson Wade

Henderson Wade


Oyuncu

Henderson Wade, oyuncu.

Swamp Thing (2019), The Bleeding (2011), (2018) A Million Little Things (2018), (2015) Lift Me Up (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Suç Oyuncu 6.2 166
2022 Suç Oyuncu 5.9 252
2021 Dram Oyuncu 6.2 104
2019 Aksiyon Oyuncu 7.4 27,710
2018 Komedi Oyuncu 7.9 16,934
2016 Dram Oyuncu 5.1 586
2016 Gerilim Oyuncu 5.3 476
2016 Komedi Oyuncu 5.3 14
2015 Aile Oyuncu 5.6 437
2015 Aile Oyuncu 5.6 702
2015 Aksiyon Oyuncu 3.0 912
2015 Dram Oyuncu 6.5 846
2014 Dram Oyuncu 6.5 24,807

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Oyuncu 8.0 343,265
2011 Dram Oyuncu 5.1 1,799

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.4 8,264
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024