Giriş Kayıt
Dother Sykes IV

Dother Sykes IV


Dublör, Oyuncu

Dother Sykes IV, dublör, oyuncu.

Common Law (2012), One Mississippi (2015), (2013) 12 Yıllık Esaret (2013), (2010) Super (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dother Sykes
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 6.8 14,021
2015 Komedi Dublör 7.2 2,934

Başkanların Uşağı
2013 Biyografi Dublör 7.2 103,133

12 Yıllık Esaret
2013 Biyografi Dublör 8.1 583,778

Muhbir
2013 Aksiyon Oyuncu 6.4 78,742

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Dublör 5.8 226,455
2012 Aksiyon Dublör 5.8 10,325
2012 Komedi Dublör 7.9 5,774
2011 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.3 785
2010 Komedi Dublör 6.7 71,147
2009 Suç Oyuncu 4.4 3,685

Friday Night Lights 1
2006 Dram Oyuncu 8.7 51,647
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019