Giriş Kayıt
Nikhil Jassawalla

Nikhil Jassawalla (31)


Yapımcı

Nikhil Jassawalla, 22 Ekim 1987 Mumbai, Hindistan doğumlu yapımcı.

Sarı Botlu O Kız (2010), (2007) Jab We Met (2007), (2013) Man of Tai Chi (2013), (2012) Büyük Mucize (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Ekim 1987
Doğum Yeri: Mumbai, Hindistan
Takma İsmi: Nick
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 28 Dram Yapımcı 4.3 779

Ölüm Alfabesi
2014 27 Korku Çeşitli 4.5 44,524

Salak ile Avanak Geri Dönüyor
2014 27 Komedi Çeşitli 5.6 119,881

Dracula: Başlangıç
2014 27 Aksiyon Çeşitli 6.3 166,082

Derin Kabus
2014 27 Korku Çeşitli 6.2 67,878
2014 27 Aksiyon Çeşitli 5.5 4,566
2014 27 Aksiyon Çeşitli 6.4 406,447
2014 27 Biyografi Çeşitli 6.9 19,159

Arınma Gecesi: Anarşi
2014 27 Aksiyon Çeşitli 6.4 127,246

Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı
2014 27 Komedi Çeşitli 6.1 161,541

Kötü Komşular
2014 27 Komedi Çeşitli 6.3 268,055

Zor Biraderler
2014 27 Aksiyon Çeşitli 6.2 95,317
2014 27 Aksiyon Çeşitli 7.0 236,213
2014 27 Komedi Çeşitli 6.5 27,480

Sonsuz Aşk
2014 27 Dram Çeşitli 6.3 38,154
2014 27 Korku Yapımcı    
2013 26 Aksiyon Çeşitli 6.1 33,345

Son Kalan
2013 26 Aksiyon Çeşitli 7.5 248,645
2013 26 Aksiyon Çeşitli 6.2 137,543
2013 26 Komedi Çeşitli 6.7 14,053
2013 26 Aksiyon Çeşitli 6.4 145,839

Zamanda Aşk
2013 26 Dram Çeşitli 7.8 267,771

Zafere Hücum
2013 26 Aksiyon Çeşitli 8.1 397,138

Arınma Gecesi
2013 26 Korku Çeşitli 5.7 185,722

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 26 Aksiyon Çeşitli 5.6 110,386

Göster Gününü 2
2013 26 Aksiyon Çeşitli 6.6 240,795

Zorlu İkili
2013 26 Aksiyon Çeşitli 6.7 183,251

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 26 Aksiyon Çeşitli 7.1 349,506
2013 26 Aksiyon Çeşitli 7.0 457,440

Anne
2013 26 Korku Çeşitli 6.2 160,114

Sefiller
2012 25 Dram Çeşitli 7.6 288,092
2012 25 Komedi Çeşitli 6.2 119,618

Demir Yumruklu Adam
2012 25 Aksiyon Çeşitli 5.4 58,518

Mükemmel Saha
2012 25 Komedi Çeşitli 7.2 258,621

Ayı Teddy
2012 25 Komedi Çeşitli 6.9 541,779

Bourne'un Mirası
2012 25 Aksiyon Çeşitli 6.7 270,255

Vahşiler
2012 25 Suç Çeşitli 6.5 116,278

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 25 Aksiyon Çeşitli 6.1 260,384

Uzatmalı Nişanlım
2012 25 Komedi Çeşitli 6.2 88,993

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 25 Aksiyon Çeşitli 5.8 226,318

Loraks
2012 25 Animasyon Çeşitli 6.4 90,852

Amerikan Pastası: Buluşma
2012 25 Komedi Çeşitli 6.7 193,277

Büyük Mucize
2012 25 Biyografi Çeşitli 6.5 17,711

Son Vurgun
2012 25 Aksiyon Çeşitli 6.5 112,139

Bir Ömür Boyu Yolculuk
2012 25 Komedi Çeşitli 5.6 69,550

Düşmanı Korurken
2012 25 Aksiyon Çeşitli 6.7 193,901

İyi Günde Kötü Günde
2011 24 Komedi Çeşitli 4.9 8,691

Tehlikeli Aşk
2010 23 Aksiyon Çeşitli 6.0 11,471
2010 23 Komedi Çeşitli 5.8 5,603
2010 23 Dram Çeşitli 4.7 7,094

Sarı Botlu O Kız
2010 23 Suç Çeşitli 6.7 3,231

Aşk Nehri
2010 23 Dram Yapımcı 5.8 2,819
2010 23 Dram Çeşitli 7.0 48,737
2009 22 Komedi Çeşitli 6.8 13,486
2009 22 Aksiyon Çeşitli 3.9 6,192
2007 20 Komedi Çeşitli 7.9 42,828
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,334) Mindhunter (1,724) The 100 (1,661) La casa de papel (1,518) Preacher (1,454) Legion (1,453) The Terror (1,398) Big Little Lies (1,120) Chernobyl (1,086) The Big Bang Theory (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019