Giriş Kayıt
Daniel Campos Pavoncelli

Daniel Campos Pavoncelli (39)


Yapımcı

Daniel Campos Pavoncelli, 05 Mayıs 1985 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yapımcı.

Ayrılış (2015), Amici come prima (2018), (2020) İtalyan Yazı (2020), (2017) Karavan (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Mayıs 1985
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 39 Biyografi Yapımcı    
2024 39 Yapımcı    
2023 38 Yapımcı    
2023 38 Dram Yapımcı 7.6 505
2023 38 Komedi Yapımcı 6.6 50
2022 37 Dram Yapımcı 7.4 5
2022 37 Dram Yapımcı 8.7 11
2022 37 Yapımcı    
2022 37 Dram Yapımcı 6.5 84
2021 36 Dram Yapımcı 5.6 181
2021 36 Belgesel Yapımcı    
2021 36 Komedi Yapımcı    
2020 35 Dram Yapımcı 5.4 332

İtalyan Yazı
2020 35 Komedi Yapımcı 6.0 11,042
2020 Fantastik Yapımcı    
2019 34 Suç Yapımcı 5.7 10,178

Yanık Portakal
2019 34 Aksiyon Yapımcı 6.1 6,192
2019 34 Dram Yapımcı 2.1 25
2019 34 Komedi Yapımcı 5.0 58
2019 34 Dram Yapımcı 6.4 1,085
2018 33 Komedi Yapımcı 5.6 1,191
2018 33 Komedi Yapımcı 4.5 635
2018 33 Dram Yapımcı 4.8 296

Karavan
2017 32 Macera Yapımcı 6.7 9,750
2017 32 Komedi Yapımcı 5.4 701
2017 32 Dram Yapımcı 5.2 220
2016 31 Dram Çeşitli 6.2 1,770
2016 31 Belgesel Yapımcı 5.6 19
2016 31 Komedi Çeşitli 5.4 206
2015 30 Dram Çeşitli 6.3 184
2015 30 Dram Çeşitli 6.7 2,293

Ayrılış
2015 30 Dram Yapımcı 6.7 2,821

Siyahlı Kadın
2012 27 Dram Çeşitli 6.4 193,053

Kurt Adam
2010 25 Dram Çeşitli 5.8 111,921
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film