Giriş Kayıt
Katharina M. Schubert

Katharina M. Schubert (42)


Oyuncu

Katharina Marie Schubert, 22 Ocak 1977 Gifhorn, Almanya doğumlu oyuncu.

Ein Geschenk der Götter (2014) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Katharina Marie Schubert
Doğum Tarihi: 22 Ocak 1977
Doğum Yeri: Gifhorn, Almanya
Diğer Bir İsmi: Katharina Marie Schubert | Katharina Schubert
Burcu: Kova
Boyu: 1.76 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.3 232
2016 Dram Oyuncu 5.3 26
2015 38 Aile Oyuncu 6.0 46
2014 37 Dram Oyuncu 6.8 174
2014 37 Komedi Oyuncu 6.7 1,414
2014 Suç Oyuncu 7.5 45
2013 36 Komedi Oyuncu 5.6 3,364
2012 35 Komedi Oyuncu 5.8 478
2011 Komedi Oyuncu 8.5 4,765
2011 34 Komedi Oyuncu 5.7 3,331

Kış Kızı
2011 34 Macera Oyuncu 6.7 118
2009 Suç Oyuncu 7.0 27
2008 31 Dram Oyuncu 5.8 1,383
2006 Suç Oyuncu 7.1 141
2005 28 Dram Oyuncu 6.3 381
2002 Suç Oyuncu 7.7 124
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019