Giriş Kayıt
Rio Dewanto

Rio Dewanto


Oyuncu, Yapımcı

Rio Dewanto, oyuncu, yapımcı.

Cinnet (2012), Foxtrot Six (2019), Sewu Dino (2023), Nanti Kita Cerita Tentang Hari Ini (2020) gibi yapımlarla biliniyor.

3.0 (1 Oy)
  • Currently 60/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Oyuncu 4.8 20
2023 Korku Oyuncu 6.5 1,091
2022 Korku Oyuncu 6.0 43
2022 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.5 119
2021 Dram Oyuncu 5.2 47
2020 Dram Oyuncu 7.4 847
2019 Aksiyon Oyuncu 5.4 1,549
2019 Aksiyon Oyuncu 6.1 5,834
2018 Dram Oyuncu 1.3 3,559
2017 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.1 459
2016 Oyuncu 6.5 69
2016 Dram Oyuncu 7.1 399
2015 Dram Oyuncu 7.1 821
2013 Aksiyon Oyuncu 5.1 4,939

Cinnet
2012 Korku Oyuncu 5.4 2,980
2011 Aile Oyuncu 6.3 135
2010 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 21

Yasak Kapı
2009 Korku Oyuncu 6.6 2,766
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film