Giriş Kayıt
Jorge Fernandez

Jorge Fernandez


Editör, Sesler

Jorge Fernandez, editör, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Troller
2016 Animasyon Editorial Department 6.5 64,031
2016 Animasyon Editorial Department 7.1 118,235

Evim
2015 Animasyon Editorial Department 6.6 86,466

Çizmeli Kedi'nin Maceraları
2015 Animasyon Editorial Department 6.7 1,121
2014 Animasyon Editorial Department
Çeşitli
7.2 1,233

Madagaskar Penguenleri
2014 Animasyon Editorial Department 6.7 73,265
2014 Animasyon Sesler 6.7 181
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,400) Mindhunter (2,393) The 100 (1,915) Legion (1,801) Preacher (1,673) La casa de papel (1,629) The Terror (1,324) Chernobyl (1,207) Big Little Lies (1,177) The Big Bang Theory (1,082)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019