Giriş Kayıt
Charlotte Le Bon

Charlotte Le Bon


Oyuncu, Yönetmen, Senarist

Charlotte Le Bon, oyuncu, yönetmen, senarist.

Aşk Tarifi (2014), Anthropoid (2016), Baskın Günü (2016), Yves Saint Laurent (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Charlotte Le Bon
7.0 (16 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (42)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.2 889
2022 Komedi Oyuncu 6.7 8,259
2021 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.6 6,018
2020 Komedi Oyuncu 7.6 174
2019 Dram Oyuncu 4.7 3,954
2018 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
6.6 149
2017 Dram Oyuncu 7.6 232
2017 Belgesel 7.2 546

Diriliş Projesi
2016 Dram Oyuncu 5.9 5,589
2016 Dram Oyuncu 6.1 178,743
2016 Biyografi Oyuncu 7.2 54,645

Iris'e Ne Oldu?
2016 Gerilim Oyuncu 6.1 4,717
2016 News Oyuncu 6.4 148
2016 Komedi Oyuncu 5.2 1,178

Baskın Günü
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 51,137

Tehlikeli Yürüyüş
2015 Macera Oyuncu 7.3 135,939

Aşk Tarifi
2014 Komedi Oyuncu 7.3 87,879
2014 Biyografi Oyuncu 6.2 13,068
2014 Komedi Oyuncu 6.6 1,603
2013 Oyuncu 6.2 411
2013 Komedi Oyuncu 6.0 917

Günlerin Köpüğü
2013 Komedi Oyuncu 6.5 16,751
2013 Komedi Oyuncu 5.7 70

Aşk Taktikleri
2012 Komedi Oyuncu 5.4 945

Asteriks ve Oburiks Gizli Görevde
2012 Macera Oyuncu 5.3 16,750

Hayali Aşklar
2010 Dram 7.0 30,388
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 455
1994 Talk-Show Oyuncu 4.8 89
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film