Giriş Kayıt
Michael Zimbalist

Michael Zimbalist


Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Michael Zimbalist, yapımcı, senarist, yönetmen.

Pele: Bir Efsanenin Doğuşu (2016), Momentum Generation (2018), (2009) 30 for 30 (2009), (2019) ReMastered: Devil at the Crossroads (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Belgesel Yapımcı 7.7 668
2019 Belgesel Senarist
Yapımcı
7.0 3,088
2019 Belgesel Senarist
Yapımcı
6.9 1,580
2019 Belgesel Senarist
Yapımcı
7.2 2,460
2019 Belgesel Senarist
Yapımcı
7.3 864
2018 Belgesel Senarist
Yapımcı
6.5 882
2018 Belgesel Senarist
Yapımcı
6.2 68
2018 Belgesel Senarist
Yapımcı
6.9 1,673
2018 Belgesel Senarist
Yapımcı
6.9 710
2018 Belgesel Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.5 405
2018 Belgesel Yönetmen
Senarist
Yapımcı
8.2 1,321
2018 Biyografi Senarist
Yapımcı
7.1 1,675

Pele: Bir Efsanenin Doğuşu
2016 Biyografi Yönetmen
Senarist
7.1 20,825

Meydan
2013 Belgesel 8.0 9,382

Bollywood: Aşk Hikayelerinin En Güzeli
2011 Belgesel 5.9 131
2009 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
8.8 5,488
2007 Belgesel Senarist 8.1 96
2005 Belgesel 7.0 664
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024