Giriş Kayıt
Hakan Bulut

Hakan Bulut


Oyuncu, Kameraman

Hakan Bulut, oyuncu, kameraman.

Mandira Filozofu (2013), Görünen Adam (2017), Yapışık Kardeşler (2015), Gürbüz: Hadi Allah'a Emanet (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

3.6 (10 Oy)
  • Currently 72/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Oyuncu    
2018 Komedi Oyuncu 3.3 933
2018 Komedi Oyuncu 5.4 1,420
2017 Macera Oyuncu 6.8 1,750
2015 Komedi Oyuncu 2.2 1,524
2013 Komedi Oyuncu 6.6 4,961
2012 Komedi Oyuncu 6.9 2,789

Türk Pasaportu
2011 Belgesel Kameraman 7.9 449
2009 Aksiyon Oyuncu 8.0 35,501
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film