Giriş Kayıt
Matthew J. Munn

Matthew J. Munn


Animasyon, Görsel Efekt, Oyuncu

Matthew J. Munn, animasyon, görsel efekt, oyuncu.

Alice Harikalar Diyarı'nda (2010) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Matthew J. Mun | Matthew Mun | Matthew Munn
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor
2012 Animasyon Animasyon 6.6 177,612

Çılgın Dostlar 3
2010 Animasyon Oyuncu 5.1 8,997
2010 Animasyon Animasyon 7.1 2,823

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Animasyon 6.4 361,587

Köfte Yağmuru
2009 Animasyon Animasyon 6.9 188,172

Ben Efsaneyim
2007 Dram Görsel Efekt 7.2 639,779

Neşeli Dalgalar
2007 Animasyon Animasyon 6.7 63,393

Çılgın Dostlar
2006 Animasyon Animasyon 6.1 79,647
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,187) The 100 (1,556) La casa de papel (1,391) Mindhunter (1,265) Legion (1,209) Preacher (1,169) Chernobyl (1,089) Yellowstone (1,063) Big Little Lies (992) The Big Bang Theory (953)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019