Giriş Kayıt
Jensen Bucher

Jensen Bucher


Oyuncu

Jensen Bucher, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Oyuncu 4.6 581
2016 Komedi Oyuncu 5.1 287
2011 Dram Oyuncu 7.7 52
2011 Komedi Oyuncu 5.5 220
2009 Komedi Oyuncu 4.4 59
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,944) The 100 (1,775) Fear the Walking Dead (1,399) Euphoria (1,375) La casa de papel (1,197) Yellowstone (1,112) Chernobyl (1,110) The Big Bang Theory (1,109) 13 Reasons Why (1,083) Legion (1,036)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019