Giriş Kayıt
Hazuki Kato

Hazuki Kato


Oyuncu

Hazuki Kato, oyuncu.

Falcon Rising (2014) yapımıyla biliniyor.

Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu 6.9 196
2018 Dram Oyuncu 5.8 250
2015 Dram Oyuncu 5.6 22,520
2014 Aksiyon Oyuncu 5.8 7,054

Muppets Aranıyor
2014 Macera Oyuncu 6.4 29,285
2012 Korku Oyuncu 2.9 256
2011 Korku Oyuncu 3.5 135
2009 Aksiyon Oyuncu 3.7 367
2009 Komedi Oyuncu 3.5 588
- Aksiyon Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,944) The 100 (1,775) Fear the Walking Dead (1,399) Euphoria (1,375) La casa de papel (1,197) Yellowstone (1,112) Chernobyl (1,110) The Big Bang Theory (1,109) 13 Reasons Why (1,083) Legion (1,036)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019