Giriş Kayıt
Jacquelyn Ryan

Jacquelyn Ryan


Yapım Yöneticisi, Sanat Bölümü

Jacquelyn Ryan, yapım yöneticisi, sanat bölümü.

Sevimli Küçük Yalancılar (2010), American Woman (2018), (2013) Ravenswood (2013), (2013) Crazy Kind of Love (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jackie Ryan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Çeşitli 6.2 1,122
2017 Dram Yapım Yöneticisi 6.9 5,223
2013 Dram Çeşitli 6.5 8,031
2013 Komedi Çeşitli 5.8 1,730
2013 Komedi Çeşitli 5.6 379
2011 Dram Çeşitli 6.9 972

İlk Aşk
2010 Komedi Çeşitli 7.7 75,600

Sevimli Küçük Yalancılar
2010 Dram Yapım Yöneticisi
Çeşitli
7.4 143,891

Aklı Havada
2009 Dram Çeşitli 7.4 302,811

Patenci Kızlar
2009 Dram Sanat Bölümü 6.9 61,479
2009 Dram Çeşitli 6.0 3,676
2009 Dram Çeşitli 6.3 619
2005 Komedi Çeşitli 7.8 130,839
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,706) The 100 (1,637) 13 Reasons Why (1,198) Yellowstone (1,150) Fear the Walking Dead (1,120) Preacher (1,070) Euphoria (1,061) La casa de papel (1,050) Legion (982) Elementary (919)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019