Giriş Kayıt
Marwan Kenzari

Marwan Kenzari (36)


Oyuncu

Marwan Kenzari, 16 Ocak 1983 The Hague, Zuid-Holland, Hollanda doğumlu oyuncu.

Aladdin (2019), Yedinci Hayat (2017), Otoban (2016), The Angel (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Marwan Kenzari
Doğum Tarihi: 16 Ocak 1983
Doğum Yeri: The Hague, Zuid-Holland, Hollanda
Diğer Bir İsmi: Marwan Kenzari
Burcu: Oğlak
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 36 Macera Oyuncu 7.3 98,727
2018 35 Dram Oyuncu 6.7 8,592

Doğu Ekspresinde Cinayet
2017 34 Suç Oyuncu 6.5 181,628

Yedinci Hayat
2017 34 Aksiyon Oyuncu 6.9 87,074

Mumya
2017 34 Aksiyon Oyuncu 5.5 157,128
2017 34 Belgesel 7.8 422
2016 33 Dram Oyuncu 6.0 164,813

Otoban
2016 33 Aksiyon Oyuncu 5.7 13,444
2016 33 Aksiyon Oyuncu 5.7 38,366
2014 31 Romantik Oyuncu 5.6 1,021
2014 31 Gerilim Oyuncu 6.1 826
2014 31 Dram Oyuncu 7.1 3,278
2014 31 Romantik Oyuncu 6.3 1,840
2013 30 Suç Oyuncu 7.3 3,279
2012 29 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 16
2012 29 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,967
2012 29 Oyuncu 8.4 5
2011 28 Dram Oyuncu 7.1 1,869

Çatı Katı
2010 27 Suç Oyuncu 6.9 5,253
2010 Dram Oyuncu 8.3 2,926

Emma Blank'ın Son Günleri
2009 26 Komedi Oyuncu 6.9 1,881
2007 Suç Oyuncu 7.4 1,173
- Aksiyon Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Mindhunter (2,348) Game of Thrones (2,335) The 100 (1,858) Legion (1,756) Preacher (1,630) La casa de papel (1,563) The Terror (1,301) Chernobyl (1,183) Big Little Lies (1,148) The Big Bang Theory (1,077)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019