Giriş Kayıt
Anushka Sharma

Anushka Sharma


Oyuncu, Yapımcı

Anushka Sharma, oyuncu, yapımcı.

2017 yılının Aralık ayında Virat Kohli ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

PK (2014), Jab Tak Hai Jaan (2012), Sende Rabbimi Gördüm (2008), Sultan (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

9.7 (61 Oy)
  • Currently 193.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (69)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Yapımcı 7.1 148
2022 Suç Yapımcı    
2020 Suç Yapımcı 8.1 65,339
2018 Dram Oyuncu 5.2 30,555
2018 Dram Oyuncu 6.8 9,268
2018 Biyografi Oyuncu 7.6 61,873
2018 Gizem Oyuncu 6.6 7,197
2017 Komedi Oyuncu 5.1 22,938
2017 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.1 4,123
2016 Dram Oyuncu 5.8 26,289
2016 Aksiyon Oyuncu 7.1 52,373
2016 Komedi Oyuncu 7.3 9,753
2015 Dram Oyuncu 7.0 20,094
2015 Suç Oyuncu
Yapımcı
7.2 14,083
2015 Suç Oyuncu 5.5 6,469
2014 Komedi Oyuncu 8.1 203,185
2013 Komedi Oyuncu 5.6 6,368
2012 Dram Oyuncu 6.7 59,437
2011 Komedi Oyuncu 6.0 10,699
2011 Komedi Oyuncu 5.6 9,609
2010 Dram Oyuncu 7.2 18,251
2010 Komedi Oyuncu 6.1 7,897

Sende Rabbimi Gördüm
2008 Komedi Oyuncu 7.2 54,116
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film