Giriş Kayıt
Anushka Sharma

Anushka Sharma (31)


Oyuncu, Yapımcı

Anushka Sharma, 01 Mayıs 1988 Bangalore, Karnataka, Hindistan doğumlu oyuncu, yapımcı.

2017 yılının Aralık ayında Virat Kohli ile evlendi.

PK (2014), Jab Tak Hai Jaan (2012), Sende Rabbimi Gördüm (2008), Sultan (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Mayıs 1988
Doğum Yeri: Bangalore, Karnataka, Hindistan
Burcu: Boğa
Boyu: 1.68 m
9.6 (55 Oy)
  • Currently 192.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (69)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 30 Dram Oyuncu 5.6 20,945
2018 30 Dram Oyuncu 6.8 5,598
2018 30 Biyografi Oyuncu 7.9 41,579
2018 30 Gizem Oyuncu 6.6 4,605
2017 29 Komedi Oyuncu 5.3 17,095
2017 29 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.1 3,133
2016 28 Dram Oyuncu 5.8 18,746
2016 28 Aksiyon Oyuncu 7.1 33,891
2016 Komedi Oyuncu 8.0 2,880
2015 27 Dram Oyuncu 6.8 12,895
2015 27 Suç Oyuncu
Yapımcı
7.2 11,276
2015 27 Suç Oyuncu 5.7 5,078
2014 26 Komedi Oyuncu 8.2 140,391
2013 25 Komedi Oyuncu 5.6 5,767
2012 24 Dram Oyuncu 6.7 48,640
2011 23 Komedi Oyuncu 5.9 7,980
2011 23 Komedi Oyuncu 5.6 8,246
2010 22 Dram Oyuncu 7.2 13,959
2010 22 Komedi Oyuncu 6.0 5,719

Sende Rabbimi Gördüm
2008 20 Komedi Oyuncu 7.1 40,571
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,767) The 100 (1,667) 13 Reasons Why (1,208) Yellowstone (1,175) Fear the Walking Dead (1,138) Preacher (1,103) Euphoria (1,090) La casa de papel (1,075) Legion (1,005) Mindhunter (928)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019