Giriş Kayıt
Shogo Yasukawa

Shogo Yasukawa


Senarist

Shogo Yasukawa, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Senarist 7.6 602
2015 Aksiyon Senarist
Çeşitli
7.4 1,432
2015 Animasyon Senarist
Çeşitli
8.3 3,894
2012 Animasyon Senarist 8.4 4,405
2011 Animasyon Senarist    
2009 Animasyon Senarist 7.7 1,294
2008 Animasyon Senarist 7.3 512
2007 Komedi Senarist 7.7 185
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,254) The 100 (1,860) Fear the Walking Dead (1,440) La casa de papel (1,415) Euphoria (1,396) Chernobyl (1,217) The Big Bang Theory (1,172) Legion (1,121) Mindhunter (1,109) Yellowstone (1,049)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019