Giriş Kayıt
Lorenzo Richelmy

Lorenzo Richelmy (32)


Oyuncu

Lorenzo Richelmy, 25 Mart 1990 La Spezia, Liguria, İtalya doğumlu oyuncu.

Marco Polo (2014), La ragazza nella nebbia (2017), Sanctuary (2019), Il talento del calabrone (2020) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Mart 1990
Doğum Yeri: La Spezia, Liguria, İtalya
Burcu: Koç
9.3 (3 Oy)
  • Currently 186.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 32 Korku Oyuncu 3.6 186
2022 Dram Oyuncu 7.0 11
2022 32 Komedi Oyuncu    
2020 30 Gerilim Oyuncu 5.8 1,389
2019 29 Komedi Oyuncu 5.7 470
2019 29 Kısa Metraj Oyuncu 6.0 514
2019 Gizem Oyuncu 6.7 1,238
2018 28 Aksiyon Oyuncu 4.6 402
2018 28 Oyuncu 5.4 391
2017 27 Gerilim Oyuncu 6.8 11,693

Hesaplaşma
2017 27 Savaş Oyuncu 6.1 942
2015 Kısa Metraj Oyuncu 8.0 822
2014 Macera Oyuncu 8.0 74,034
2014 24 Komedi Oyuncu 5.6 1,274
2011 Biyografi Oyuncu 7.8 6,821
2008 Dram Oyuncu 6.6 162
2003 13 Oyuncu 5.7 212
1981 News Oyuncu 3.5 2,552
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023