Giriş Kayıt
August Wittgenstein

August Wittgenstein


Oyuncu

August Fredrik Prinz zu Sayn-Wittgenstein-Berleburg, oyuncu.

Das Boot (2018), The Maus (2017), Avalon (2011), (2018) Karppi (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: August Fredrik Prinz zu Sayn-Wittgenstein-Berleburg
Diğer Bir İsmi: August Fredrik
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Fantastik Oyuncu 6.3 159
2018 Dram Oyuncu 7.4 3,326
2018 Dram Oyuncu 7.2 26
2018 Dram Oyuncu 7.8 403
2018 Suç Oyuncu 7.2 2,828
2017 Dram Oyuncu 5.6 3,152
2017 Komedi Oyuncu 5.0 33
2017 Gerilim Oyuncu 5.6 179
2016 Dram Oyuncu 7.5 1,242
2014 Komedi Oyuncu 7.0 56

Son Şans
2013 Animasyon Oyuncu 6.5 16,162
2012 Biyografi Oyuncu 6.1 685
2012 Komedi Oyuncu 6.7 54
2011 Dram Oyuncu 5.4 1,122

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Oyuncu 6.7 254,991
2003 Suç Oyuncu 5.4 122
2001 Suç Oyuncu 5.9 198
1994 Suç Oyuncu 7.1 115
1978 Suç Oyuncu 5.7 180
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,560) Mindhunter (1,828) The 100 (1,788) La casa de papel (1,630) Preacher (1,537) Legion (1,528) The Terror (1,446) Chernobyl (1,198) Big Little Lies (1,187) The Big Bang Theory (1,118)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019