Giriş Kayıt
Leanne Lapp

Leanne Lapp


Oyuncu

Leanne Lapp, oyuncu.

Surprised by Love (2015), The Perfect Bride (2017), The Right One (2021), Love, Take Two (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Aksiyon Oyuncu 5.1 8,620
2021 Dram Oyuncu 6.2 255
2021 Komedi Oyuncu 5.2 641

Kirpi Sonic
2020 Aksiyon Oyuncu 6.5 158,979
2019 Romantik Oyuncu 6.0 542
2017 Komedi Oyuncu 6.5 1,522
2017 Korku Oyuncu 5.6 2,312
2016 Gerilim Oyuncu 5.1 3,801
2015 Dram Oyuncu 6.6 2,362
2015 Komedi Oyuncu 7.8 74,477
2015 Komedi Oyuncu 6.7 2,907
2014 Dram Oyuncu 7.3 3,891
2014 Dram Oyuncu 7.5 1,638
2014 Dram Oyuncu 5.3 251
2013 Komedi Oyuncu 5.7 1,537
2013 Suç Oyuncu 7.1 416
2013 Aksiyon Oyuncu 6.9 3,231

Mezar Buluşmaları 2
2012 Korku Oyuncu 5.1 27,309
2011 Macera Oyuncu 3.8 1,371

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.4 482,471
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024