Giriş Kayıt
Ashley Beveridge

Ashley Beveridge


Kameraman, Sanat Bölümü

Ashley Beveridge, kameraman, sanat bölümü.

Veronica Mars (2014), Gang Related (2014), Pitch (2016), Small Time (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kameraman 7.8 48,600
2016 Dram Kameraman 7.4 5,148
2016 Komedi Kameraman 7.3 4,800
2016 Komedi Kameraman 3.8 355
2016 Komedi Kameraman 6.2 2,435
2016 Komedi Kameraman 7.1 1,105
2016 Komedi Kameraman    
2015 Komedi Kameraman 7.4 5,250
2015 Komedi Kameraman 5.4 802
2014 Aksiyon Kameraman 7.1 43,401
2014 Suç Kameraman 6.8 47,618
2014 Dram Kameraman 8.4 34,655
2014 Komedi Kameraman 7.4 7,775
2014 Aksiyon Kameraman 7.6 5,847
2014 Dram Kameraman 6.0 1,225

Başka Söze Gerek Yok
2013 Komedi Kameraman 7.0 55,966
2013 Dram Kameraman 7.9 32,761
2013 Aksiyon Kameraman 7.5 185,707
2013 Suç Kameraman 8.3 69,072
2013 Reality-TV Kameraman 6.2 627
2012 Komedi Kameraman 6.7 7,790
2012 Komedi Kameraman 7.4 17,918

İlk ve Son Aşkım
2012 Macera Çeşitli 6.7 102,515
2012 Kısa Metraj Kameraman 6.8 343

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Kameraman 8.1 251,673

Genç Kurt
2011 Aksiyon Kameraman 7.6 116,716
2011 Game-Show Kameraman 6.5 11,029
2009 Komedi Çeşitli 8.1 133,587
2009 Komedi Sanat Bölümü 5.2 136
2009 Komedi Kameraman 6.7 127,424
2008 Komedi Kameraman 6.6 6,939
2007 Komedi Kameraman 8.3 164,709
2005 Komedi Kameraman 7.8 130,711

Kriminal
2005 Suç Çeşitli 8.1 140,026
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019