Giriş Kayıt
Alison Trumbull

Alison Trumbull (33)


Oyuncu

Alison Trumbull, 24 Ekim 1985 Baltimore, Maryland, ABD doğumlu oyuncu.

Castle (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Ekim 1985
Doğum Yeri: Baltimore, Maryland, ABD
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 7.3 3,666
2017 32 Dram Oyuncu 5.5 473
2015 30 Korku Oyuncu 5.3 9,069
2014 29 Kısa Metraj Oyuncu 9.1 20
2012 Biyografi Oyuncu 7.4 19,890
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,799) The 100 (1,918) Mindhunter (1,914) La casa de papel (1,787) Preacher (1,590) Legion (1,588) The Terror (1,498) Chernobyl (1,315) Big Little Lies (1,273) The Big Bang Theory (1,236)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019