Giriş Kayıt
Samuel Whitten

Samuel Whitten


Oyuncu

Samuel Whitten, oyuncu.

Mirage at Zabul Province (2013) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sam Whitten
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Muhbir
2010 Aksiyon Oyuncu 7.1 30,024
2010 Komedi Oyuncu 6.2 548
2007 Dram Oyuncu 7.2 6,011
2001 Suç Oyuncu 7.3 21,134
1968 Dram Oyuncu 6.7 2,069
1956 Dram Oyuncu 6.0 1,722
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,319) The 100 (1,641) La casa de papel (1,397) Euphoria (1,221) The Big Bang Theory (1,165) Legion (1,159) Chernobyl (1,155) Mindhunter (1,153) Fear the Walking Dead (1,130) Big Little Lies (978)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019