Giriş Kayıt
Ravi Prakash

Ravi Prakash


Oyuncu

Ravi Prakash, oyuncu.

Kadaisi Vivasayi (2021), Maattrraan (2012), U-Turn (2018), Neethaane En Ponvasantham (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Aksiyon Oyuncu 6.5 4,925
2022 Aksiyon Oyuncu 4.2 2,677
2022 Dram Oyuncu 6.0 759
2021 Komedi Oyuncu 9.0 2,051
2021 Dram Oyuncu 8.0 2,377
2021 Suç Oyuncu 4.5 2,798
2021 Spor Oyuncu    
2019 Dram Oyuncu    
2019 Gerilim Oyuncu 5.2 220
2019 Aksiyon Oyuncu 7.2 9,566
2019 Dram Oyuncu 7.2 5,257
2019 Aksiyon Oyuncu 6.5 10,525
2018 Gizem Oyuncu 6.9 4,215
2018 Dram Oyuncu 7.7 15,537
2018 Romantik Oyuncu 5.3 206
2017 Romantik Oyuncu 4.8 121
2016 Gizem Oyuncu 5.6 412
2016 Aksiyon Oyuncu 4.0 161
2015 Aksiyon Oyuncu 5.6 3,391
2015 Aksiyon Oyuncu 3.3 461
2015 Aksiyon Oyuncu 7.1 6,460
2014 Romantik Oyuncu 5.5 132
2014 Dram Oyuncu 7.1 403
2013 Komedi Oyuncu 6.2 1,421
2013 Aksiyon Oyuncu 6.2 11,635
2013 Komedi Oyuncu 6.8 2,704
2012 Romantik Oyuncu 6.5 1,966
2012 Dram Oyuncu 4.7 517
2012 Aksiyon Oyuncu 6.6 892
2012 Komedi Oyuncu 5.6 1,314
2012 Aksiyon Oyuncu 6.1 6,834
2012 Romantik Oyuncu 7.4 2,235
2011 Dram Oyuncu 6.6 400
2011 Aksiyon Oyuncu 7.4 14,062
2011 Komedi Oyuncu 6.2 256
2011 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,959
2011 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,161
2010 Dram Oyuncu 3.7 167
2010 Dram Oyuncu 8.1 8,809
2009 Romantik Oyuncu 5.0 337
2009 Aksiyon Oyuncu 4.9 451
2008 Macera Oyuncu 7.1 1,519
2008 Aksiyon Oyuncu 4.3 197
2007 Aksiyon Oyuncu 5.5 2,172
2006 Aksiyon Oyuncu 5.0 1,927
2006 Aksiyon Oyuncu 6.0 1,570
2004 Aksiyon Oyuncu 7.4 1,166
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024