Giriş Kayıt
Isa Campo

Isa Campo


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Isa Campo, senarist, yapımcı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Senarist
Yapımcı
7.4 54
2022 Animasyon Senarist    
2021 Dram Senarist 7.1 2,290

İki Su Arasında
2018 Senarist
Yapımcı
6.5 797
2018 Oyuncu    
2016 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.1 2,105
2015 Belgesel Senarist 6.5 39
2014 Belgesel Senarist 7.5 15
2014 Komedi Senarist
Yapımcı
0
Çeşitli
5.0 473
2013 Çeşitli 6.9 354
2012 Dram 7.1 56
2011 Macera Senarist
Çeşitli
5.6 180
2010 Belgesel Senarist 6.7 93
2009 Dram Senarist 5.7 146
1991 News Oyuncu 7.0 335
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024